Konu: SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLER YOLLUK ALAMAYACAK Gönderim Zamanı: 02-Mart-2008 Saat 16:19
Dany?tay Ydari Dava Daireleri Kurulu sözle?meli ö?retmenlere görev yollu?u ödenmeyece?i yönündeki genelgenin yürütmesinin durdurulmasy istemini reddeden Dany?tay 2. Dairesi'nin kararynyn onanmasyna hükmetti. Bu karara göre sözle?meli ö?retmenler görev yollu?u alamayacak.
Türk E?itim-Sen Milli E?itim Bakanly?y aleyhine "sözle?meli ö?retmenler" konulu genelgenin 11. maddesindeki "sözle?meli ö?retmenlere sürekli görev yollu?u ödenmeyecektir" yolundaki hükmün iptali ve yürütmenin durdurulmasy istemiyle dava açty.
Davayy görü?en Dany?tay 2. Dairesi yürütmenin durdurulmasy istemine reddetti. Türk-E?itim-Sen bu karara itiraz etti. Karary görü?en Dany?tay Ydari Dava Daireleri Kurulu itirazyn reddine karar verdi. Dany?tay'yn bu karanyny ardyndan sözle?meli ö?retmenler görev yollu?u alamayacak.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma