Konu: perşembe - cuma günü kar tatili olan yerler Gönderim Zamanı: 20-Subat-2008 Saat 21:29
E?itime ara verilen iller
20 ?ubat 2008 Çar?amba 21:09
Yaryn da bazy ilçelerde kar nedeniyle e?itime ara verildi. Y?te o ilçeler...
Rize, Giresun, Gümü?hane, Artvin ve Trabzon'da bazy ilçeler ile belde ve köylerde kar ya?y?y nedeniyle e?itime ara verildi.
Rize genelinde etkili olan kar ya?y?y nedeniyle Çayeli, Çamlyhem?in, Pazar, Güneysu, Hem?in, Kalkandere, Ykizdere ilçeleri, Çaykent, Muradiye ve Kendirli beldeleri ile bu yerlere ba?ly köyler ile il merkezine ba?ly köylerde ilkö?retim okullary ve liseler, yaryn bir günlük tatil yapacak.
Ylde, resmi kurum ve kurulu?larda çaly?an bedensel özürlü vatanda?laryn da 1 gün süreyle izinli sayylacaklary bildirildi.
Giresun'da ise Çanakçy ilçesinde yaryn, Do?ankent ve Güce ilçelerinde ise 25 ?ubat Pazartesi gününe kadar e?itime ara verildi. Ya?lydere ilçe merkezi ve köylerdeki ilkö?retim okullary, merkeze ba?ly belde ve köyler ile Tirebolu ve Piraziz ilçelerine ba?ly köylerdeki tüm okullar yaryn için bir günlü?üne tatil edildi.
Gümü?hane'nin ?iran ve Kürtün ilçelerinde ise ilkö?retim okulu ve liselerde e?itime 25 ?ubat Pazartesi gününe kadar ara verilirken, merkeze ba?ly belde ve köylerdeki okullarda yaryn e?itim yapylmayacak.
Artvin'in Yusufeli ilçe merkezi ve ba?ly köyler ile Ardanuç ilçesine ba?ly köylerde e?itime yaryn ara verilecek.
Trabzon'un ?alpazary ilçesinde de 25 ?ubat Pazartesi gününe kadar e?itime ara verildi?i ö?renildi.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma