Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Eğitim Haberleri
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Duyurular Eğitim Haberleri | Eğitim Haberleri
Mesaj icon Konu: Kar tatilleri ilan edilmeye başladı... İşte tatil Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
sinanuzun
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1183

Aldigi Alkis: 5456
%100
Alıntı sinanuzun Cevaplabullet Konu: Kar tatilleri ilan edilmeye başladı... İşte tatil
    Gönderim Zamanı: 17-Subat-2008 Saat 14:38

Yo?un kar ya?y?y nedeniyle okullaryn tatil olup olmayaca?y sorusu da yava? yava? yanyt buluyor. Valiliklerden tatil kararlary gelmeye ba?lady

KOCAELY

Kocaeli'nde yo?un kar ya?y?y nedeniyle ilkö?retim okullary ve liseler ile Kocaeli Üniversitesi'nde yaryn e?itime ara verildi?i bildirildi.

Kocaeli Yl Milli E?itim Müdürlü?ü yetkililerinden alynan bilgiye göre, il genelinde etkili olan yo?un kar ya?y?y dolayysyyla ilk ve orta dereceli okullar 18 ?ubat Pazartesi günü tatil edildi.

Kocaeli Üniversitesi Basyn ve Halkla Yli?kiler Müdürlü?ünden yapylan açyklamada ise yo?un kar ya?y?y nedeniyle 18 ?ubat Pazartesi günü bütün fakülte ve yüksek okullarda e?itime ara verildi?i bildirildi.

Açyklamada, üniversitede e?itim ve ö?retimin 19 ?ubat Saly günü yeniden ba?layaca?y kaydedildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta etkili olan yo?un kar ya?y?y nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, Valili?in aldy?y karara göre pazartesi günü bir gün süreyle tatil edildi. Ylçelerde ise hava ?artlaryna göre Kaymakamlara yetki verildi?i bildirildi.

KONYA

Konya'daki yo?un kar ya?y?y nedeniyle, ilkö?retim, lise ve Selçuk Üniversitesi'ndeki e?itime pazartesi günü bir gün ara verildi?i bildirildi.

Kent merkezinde kar kalynly?ynyn 30 santimetreyi geçmesi ve ulamy?yn olumsuz etkinlenmesi nedeniyle okullar, Pazartesi günü için bir gün süre ile tatil edildi. Milli E?itim Müdürü Halil ?ahin, yo?un kar ya?y?ynyn dolayysyyla ilkö?retim ve lise okullarynda bir gün ders yapylmayaca?yny açyklady. Selçuk Üniversitesi Rektörlü?ü'nden yapylan açykmada da kar ya?y?ynyn devam etmesi nedeniyle pazartesi derslerin yapylmayaca?y bildirildi. Tatilin devam edip etmeyece?inin kar ya?y?ynyn yo?unlu?una göre de?i?ece?i ö?renildi.

TOKAT

YLYMYZDEKY YO?UN KAR YA?I?I NEDENYYLE OKULLAR 2 GÜN SÜRE YLE TATYL EDYLMY?TYR.

Ylimiz merkez, ilçelerimiz ve bu ilçelerimize ba?ly ilk ve orta dereceli okullarymyz, yo?un kar ya?y?y nedeniyle 18-19 ?ubat 2008 tarihlerinde 2 gün süre ile tatil edilmi?tir. Tokat Valili?i

SAKARYA

Sakarya'da da kent merkezindeki kar kalynly?y 20 santimi a?ty. Adapazary merkeze ba?ly köyler di?er ilçelere ba?ly 133 köyle ula?ym sa?lanamady. Kocaeli ile Sakarya Üniversitesi yaryn için 1 günlük tatil karary alyrken, iki il valilikleri de il genelinde ilk ve orta dereceli okullar için 1 günlük tatil karary aldy. Okullaryn saly günü de tatil edilip edilmeyece?ine yaryn karar verilecek.

Sakarya Üniversitesi'nde e?itime ara verildi

Sakarya Üniversitesi'nde (SAÜ) yo?un kar ya?y?y nedeniyle Pazartesi günü e?itim ve ö?retime 1 gün süreyle ara verildi?i bildirildi.

SAÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, yapty?y açyklamada, kar ya?y?y nedeniyle Pazartesi günü e?itime ara verdiklerini belirtti. Üniversitede ö?renim gören pek çok ö?rencinin il dy?yndan geldi?ini anlatan Durman, ö?rencilerin ula?ym yönünden sykynty ya?amamalary açysyndan e?itime ara verme karary aldyklaryny vurgulady.

KASTAMONU

Kastamonu'da etkili olan kar ya?y?y hayaty olumsuz etkiliyor. Dün gece etkisini artyran kar ya?y?y, özellikle Ilgaz'da tipiye dönü?tü. Yo?un kar ya?y?y nedeniyle il genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullar, pazartesi ve saly günü 2 gün süreyle tatil edildi.

KIR?EHYR ÇYÇEKDA?I

Kyr?ehir’in Çiçekda?y ilçesindeki okullarda kötü hava ko?ullary nedeniyle 2 gün e?itim ve ö?retime ara verildi.

Çiçekda?y Kaymakamy Sedat Eliuz, ilçede kar kalynly?ynyn 35 santimetreyi buldu?unu, karla birlikte tipinin hayaty büyük ölçüde olumsuz etkiledi?ini söyledi.

Eliuz, "Yapty?ymyz de?erlendirme sonucunda ilçemiz genelindeki ilkö?retim, lise ve dengi okullaryn yaryn ve saly günü tatil edilmesini uygun bulduk" dedi.

BARTIN

BARTIN'da yo?un kar ya?y?y nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar, pazartesi günü bir gün tatil edildi. Yo?un kar ya?y?y Bartyn'da ya?amy olumsuz etkiledi. Kent merkezinde kar kalynly?y 40 santimetreye kadar ula?ty. Kent merkezinde araçlarynda zincir bulunmayan sürücüler yolda kalynca, araçlaryny yol kenarlaryna çekerek gidecekleri yere yürüyerek ula?ty. Yo?un kar ya?y?y nedeniyle Bartyn Valili?i, Ulus Ylçesi dy?ynda, kerkez ilçe di?er tüm ilçelerdeki ilk ve orta dereceli okullary yaryn bir günlü?üne tatil etti.

Memurlar.Net ve Ajanslar

Düzenleyen emelgenc61 - 13-Temmuz-2008 Saat 00:46
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hg orhan, eylül81,
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1489

Aldigi Alkis: 2691
%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Subat-2008 Saat 14:47
Bilgilendirme için te?ekkürler hocam...
IP  Tesekkur Et
m_gulen
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 346

Aldigi Alkis: 263
%76
Alıntı m_gulen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Subat-2008 Saat 15:16
Balykesir'de okullara kar engeli

Yo?un kar ya?y?y nedeniyle Balykesir genelinde e?itime bir gün ara verildi?i bildirildi.

Balykesir Valili?inden alynan bilgiye göre, kar ya?y?ynyn ya?amy olumsuz etkiledi?i Balykesir ve ilçelerindeki ilkö?retim okullary ile liselerde e?itime bir gün ara verildi.
Yl merkezi ile ba?ly ilçe ve köylerdeki okullarda 19 ?ubatta ders ba?y yapylaca?y belirtildi.

Kahramanmara?'ta okullara kar tatili

Kahramanmara? Vali Yardymcysy Kür?at Kyrbyyyk, yapty?y açyklamada, hava muhalefeti nedeniyle Kahramanmara? merkez ve merkeze ba?ly köylerde e?itime 1 gün ara verildi?ini belirtti.

Andyryn ilçesinde ise ya?y? nedeniyle e?itime 2 gün ara verildi?ini ifade eden Kyrbyyyk, di?er ilçelerdeki durumu daha sonra de?erlendireceklerini kaydetti.

Düzenleyen m_gulen - 17-Subat-2008 Saat 15:18
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."

Sadi-i Şirazi

IP  Tesekkur Et
m_gulen
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%76
Alıntı m_gulen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Subat-2008 Saat 15:20
Ystanbul Valisi Muammer Güler, kar ya?y?y nedeniyle 18 ?ubat Pazartesi günü ilk ve orta ö?retim okullarynda 1 gün boyunca tatil olaca?yny açyklady

Sadi-i Şirazi

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: hg orhan,
asahin
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 503

Aldigi Alkis: 63
%12
Alıntı asahin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Subat-2008 Saat 19:47
yalovada  da  1 günlük  kar tatili  var....
IP  Tesekkur Et
m_gulen
Profesyonel Ögretmen
Profesyonel Ögretmen
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

%76
Alıntı m_gulen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2008 Saat 21:30

Karabük merkez, Safranbolu, Ovacyk, Eskipazar ve Eflani ilçelerinde olumsuz hava ko?ullary nedeniyle okullar(20/02/2008 çar?amba günü) 1 gün tatil edilmi?tir. (Mesleki ve yaygyn e?itim hariç)

Kaynak: !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen

Düzenleyen m_gulen - 19-Subat-2008 Saat 21:34

Sadi-i Şirazi

IP  Tesekkur Et
mehmetaydemirim
Moderatör
Moderatör
Simge
MEHMET AYDEMYR

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1009

Aldigi Alkis: 755
%74
Alıntı mehmetaydemirim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2008 Saat 21:44
YAHU TRABZONUN KÖPRÜBA?INDA 95 CM KAR ÖLÇTÜK BUGÜN AMA TATYL FALAN VEREN OLMADI.
IP  Tesekkur Et
emelgenc61
Moderatör
Moderatör
Simge

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1489

Aldigi Alkis: 2691
%100
Alıntı emelgenc61 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2008 Saat 21:44
ÇAR?AMBA GÜNÜ OKULLARIN TATYL OLDU?U YLLER..

Sivas'ta okul tatili 1 gün uzatyldy
SYVAS (CYHAN)-
Sivas'ta, yo?un kar ya?y?y nedeniyle daha önce 2 gün tatil edildi?i açyklanan ilk ve orta dereceli okullaryn 1 gün daha tatil edildi?i bildirildi. Ö?renciler çar?amba günü de okula gitmeyecek.
Sivas Yl Hyfzyssyhha Kurulu toplanarak kar ya?y?yny ve okul tatilinin uzatylyp uzatylmayaca?yny görü?tü. Toplanty sonunda Kurul, daha önce pazartesi ve saly olarak 2 günle synyrly tutulan ilk ve orta dereceli okullaryn tatil süresini 1 gün uzatty.

Sivas merkez, ilçeler ve bunlara ba?ly köylerde ö?renciler 20.02.2008 çar?amba günü de (yaryn) okula gitmeyecek. Ak?am saatlerinde açyklanan bu karar, ö?renci ve velilerin tepkisine neden oldu.

Çaldyran'da okullar yaryn tatil edildi
VAN (CYHAN)
-Van'da bazy ilçelerde etkili olan kar sebebiyle okullar yaryn da tatil edildi.
Alynan bilgilere göre, Çaldyran'da etkili olan kar sebebiyle Kaymakamlyk tarafyndan ilçe merkezi ve ba?ly köylerde tüm okullaryn yaryn için tatil edildi?i kaydedildi.

Çaldyran'yn yany syra Saray ilçesinde de okullar bir gün tatil edilmi?ti. Çatak'ta ise sadece ta?ymaly e?itim veren okullarda tatil karary alynmy?ty.

E?itime 'kar' engeli: Malatya'da bazy okullar 2 gün süre ile tatil edildi
MALATYA (CYHAN)
-Malatya Milli E?itim Müdürlü?ü, kar nedeniyle bazy okullaryn 2 gün süreyle tatil edildi?ini açyklady.
20-21 ?ubat tarihlerinde tatil edilen merkeze ba?ly köy okullary ?unlar: "Alhanu?a?y Ylkö?retim Okulu (2 gün), Çakyrhan Ylkö?retim Okulu (2 gün), Beyda?y Balykderesi Ylkö?retim Okulu (2 gün), Gülamu?a?y Ylkö?retim Okulu (2 gün), Kamy?ta? Ylkö?retim Okulu (2 gün), Dirican Ylkö?retim Okulu (2 gün), Pelitli Ylkö?retim Okulu (2 gün), Tany?yk Ylkö?retim Okulu (2 gün), Uluköy Ahudere Ylkö?retim Okulu (2 gün), Beypynar Ylkö?retim Okulu (2 gün), Uzundere Ylkö?retim Okulu (2 gün), Yaygyn Pulu?a?y Ylkö?retim Okulu (2 gün), Mengin Ylkö?retim Okulu (2 gün)."

Ordu ?ehir merkezindeki okullar yaryn açylyyor, köy ve ilçelerde tatil uzady
ORDU (CYHAN)
-Ordu'da pazartesi gününden itibaren uygulanan tatil, ?ehir merkezindeki okullarda sona erdi. ?ehir merkezindeki okullar yaryn, merkeze ba?ly köylerde ise per?embe günü açylyyor.
Kar kalynly?ynyn kyyy kesiminde 25 santim, yüksek kesimlerde 1,5 metreye ula?masy sebebiyle ilçelerdeki okullaryn tatile devam edip etmeyece?i karary ise kaymakamlyklara byrakyldy. Bunun üzerine Fatsa ve Ünye ilçesinde e?itime 1 gün daha ara verildi. Tatil karary hava ve yol ?artlaryna göre bir sonraki gün yeniden ele alynacak.

Karyn etkili oldu?u Gürgentepe, Kabadüz ve Ulubey gibi ilçelerde e?itime per?embe güne kadar ara verildi. Tatilin gelecek hafta ba?yna kadar uzatylmasy gündemde bulunuyor.

Sakarya'da bazy ilçelerde kar tatili uzatyldy
SAKARYA (CYHAN)-
Sakarya'nyn Karapürçek ve Tarakly ilçesinde kar ya?y?y ve buzlanma sebebiyle ta?ymaly e?itim veren okullarda e?itime 1 gün daha ara verildi. Geyve, Hendek, Kocaali ve Pamukova ilçelerinde ise yollarynyn kapaly olmasy nedeniyle okula gelemeyecek ö?rencilerin idari izinli sayylacaklary bildirildi.
CYHAN muhabirinin ilçe kaymakamlyklaryndan aldy?y bilgiye göre, Karapürçek ve Tarakly ilçelerinde kar ve buzlanmadan dolayy ta?ymaly e?itim veren yatyly bölge ilkö?retim okulu ve köylerdeki ilkö?retim okullarynda, 20 ?ubat Çar?amba günü e?itime ara verildi?i kaydedildi.

Geyve ilçesinde 5, Hendek'te 3, Kocaali'de 5 ve Pamukova'da 2 köy yolunun ula?yma kapaly bulundu?u belirtilerek, bu köylerde okuyan ö?rencilerin okula gelememeleri durumunda idari izinli sayylacaklary ifade edildi.

E?itime 'kar' engeli: Hakkari ve Yüksekova'da e?itime ara verildi
HAKKARY (CYHAN)
-Hakkari'de etkili olan fyrtyna ve yo?un kar nedeniyle ?ehir merkezi ile Yüksekova'daki ilk ve orta ö?retim okullary bir gün tatil edildi.
Hakkari Valili?i'nden yapylan açyklamaya göre, 2 gündür il genelinde etkili olan kar ve zaman zaman ?iddetlenen fyrtynadan dolayy Hakkari merkez ve Yüksekova ile köylerindeki ilk ve orta ö?retim okullarynyn bir gün tatil edildi?i belirtildi.

Kar ve fyrtynanyn etkili olmady?y Çukurca ve ?emdinli ilçelerinde ise okullaryn tatil edilmesine ?u anda gerek duyulmady?y açyklandy.

Yl genelinde e?itim yapan yatyly okullarda e?itimin normal seyrinde devam edece?i kaydedildi.Zonguldak merkez ilçe ve beldelerde okullar 1 gün daha tatil
ZONGULDAK (CYHAN)-
Zonguldak merkez ilçe ve beldelerde ilkö?retim ve liseler bir gün süreyle daha tatil edildi.
Zonguldak Milli E?itim Müdürlü?ü tarafyndan yapylan açyklamaya göre; merkez ilçe ve ba?ly beldelerdeki tüm ilkö?retim okulu ve liselerde kar ve buzlanma nedeniyle Çar?amba günü okullar tatil edildi.

Giresun'da e?itime merkez ve ilçelerde 1, köy ve beldelerde 2 gün daha ara verildi
GYRESUN (CYHAN)
-Kar ya?y?lary Giresun'un yüksek kesimlerinden sonra merkezinde de etkili olmaya ba?lady. ?ehir merkezinde 10 santimetreyi bulan kar kalynly?y yüksek kesimlerde yer yer 1 metreye ula?ty. Merkez ve ilçelerde okullar bir, köy ve beldelerde ise 2 gün daha tatil edildi.
Giresun Valili?i, merkez ilçe ve ilçelere ba?ly toplam 535 köy yolunun kapaly oldu?unu bildirdi. Do?u Karadeniz'in Yç Anadolu'ya geçi? kapysy olan E?ribel geçidinin ise kar ve tipi nedeniyle kapandy?y ve araç geçi?lerine izin verilmedi?i bildirildi.

Giresun'da iki gündür aralyksyz devam eden kar ya?y?y nedeniyle merkez ilçede 51, Alucra'da 38, Bulancak'ta 62, Çamoluk'ta 26, Çanakçy'da 13, Dereli'de 35, Do?ankent'te 9, Espiye'de 29, Eynesil'de 12, Görele'de 48, Güce'de 15, Ke?ap'ta 44, Piraziz'de 18, ?ebinkarahisar'da 61, Tirebolu'da 50 ve Ya?lydere'de 24 köy yolu kapandy. Yl genelindeki 14 köy ile Bulancak'yn Aydynlar beldesine elektrik verilemedi?i ö?renildi.

Yozgat'ta kar talili 1 gün uzatyldy
YOZGAT (CYHAN
)-Yozgat'ta etkili olan kar ya?y?y nedeniyle okullaryn tatil süresi 1 gün daha uzatyldy.
Yozgat'ta kriz masasy yapty?y de?erlendirme toplantysynyn ardyndan okullaryn tatil süresinin uzatylmasyna karar verdi.

Yozgat Milli E?itim Müdürü Sebahattin Gamsyz, ilk ve ortaö?retim okullarynyn 1 gün daha tatil edildi?ini söyledi. Müdür Gamsyz, "Yl genelinde kar kalynly?y 1 metreyi bulan yerler var. Birçok köyle ula?ym sa?lanamyyor. O nedenle valimiz ba?kanly?ynda yapty?ymyz toplantyda okullaryn tatil süresinin uzatylmasyna karar verdik" dedi.

Yl genelinde kar nedeniyle Pazartesi ve Saly gününü tatil olarak geçiren ö?retmen ve ö?renciler 1 gün daha tatil yapacak. Öte yandan, il genelinde yakla?yk 475 köy ile ula?ym sa?lanamyyor.

E?itime 'kar' engeli: Saray'da okullar 2 gün tatil
VAN (CYHAN)
-Van'yn Saray ilçesinde okullara 2 gün kar molasy verildi. Yo?un kar sebebiyle kaymakamlyk ilçe merkezi ve köy okullaryny tatil etme karary aldy.
Alynan bilgilere göre, ilçedeki yo?un kar sebebiyle ilçe merkezi ve köylerdeki tüm okullaryn per?embe gününe kadar tatil edildi?i bildirildi.

Saray ilçesinin yany syra Çatak'a ba?ly ta?ymaly e?itim veren okullaryn yaryn için tatil edildi?i kaydedildi.

Van'da bazy ilçelerde etkili olan kar sebebiyle okullar yaryn da tatil edildi.
Alynan bilgilere göre, Çaldyran'da etkili olan kar sebebiyle Kaymakamlyk tarafyndan ilçe merkezi ve ba?ly köylerde tüm okullaryn yaryn için tatil edildi?i kaydedildi.

Çaldyran'yn yany syra Saray ilçesinde de okullar bir gün tatil edilmi?ti. Çatak'ta ise sadece ta?ymaly e?itim veren okullarda tatil karary alynmy?ty.

Erzincan'yn ilçelerinde e?itime kar tatili
ERZYNCAN (CYHAN
)-Erzincan ve çevresinde etkili olan kar ya?y?y ve tipi sebebiyle ilçelerde e?itim ve ö?retime ara verildi.
Do?u Anadolu Bölgesi'ni etkisi altyna alan kar ya?y?y ve tipi nedeniyle e?itim ö?retime ara veriliyor. Kar ya?y?y sebebiyle; bugünden ba?lamak üzere Erzincan'yn Kemaliye ilçesinde 2 gün, Yliç, Çayyrly, Otlukbeli, Tercan ve Refahiye ilçelerinde 1 gün e?itim ve ö?retime ara verildi.

ADANA, ZONGULDAK VE BARTIN /AA
Adana’nyn Tufanbeyli, Zonguldak’yn merkez ile Bartyn’yn Ulus ilçesindeki ilkö?retim okullary ve liselerde, e?itime yaryn ara verildi.
AA muhabirinin aldy?y bilgiye göre, hafta sonundan bu yana etkili olan kar ya?y?y nedeniyle Adana’nyn Tufanbeyli ilçesinde, kar kalynly?ynyn 80 santimetreye, köylerde ise 1 metreye ula?ty?y belirtildi.
Kaymakam Mehmet Fatih Çelikel, köy yollarynyn kapaly durumda olmasy ve ta?yma merkezlerinde ö?rencilerin okula gidememelerinden dolayy yaryn ilkö?retim okullary ve liselerde e?iteme ara verildi?ini kaydetti.
Zonguldak’ta 3 gündür etkisini sürdüren kar ya?y?y ve buzlanmadan dolayy merkez ilçeye ba?ly ilkö?retim okullary ile liselerde e?itime yaryn ara verildi.
Bartyn Valisi Ysa Küçük, AA muhabirine yapty?y açyklamada, kar ya?y?ynyn bugün Ulus ilçesinde yo?un ?ekilde etkili oldu?unu belirterek, bu nedenle yaryn ilçedeki okullarda e?itime ara verildi?ini belirtti.

SYVAS VE TOKAT´TA KAR TATYLY 1 GÜN DAHA UZATILDI/AA

Sivas ve Tokat'ta kar ya?y?y ve olumsuz hava ko?ullary nedini ile 2 günder kar tetkili yapan ilk ve orta dereceli okullar yaryn da tatil olacak. olumsuz ko?ullaryn devam etmesi nedeni ile tatil 1 gün daha uzatyldy.
Bugün toplanan Sivas Yl Hyfzysyhha Kurulu, olumsuz hava ko?ullarynyn devam etmesi nedeni ile il merkezi ve ba?ly 16 ilçede bulunan tüm ilk ve ortadereceli okullarda e?itime 20 ?ubat Çar?amba günü de ara verildi?ini duyurdu. Daha önce de ayny nedenle dün ve bugün olmak üzere okullar 2 gün tatil edilmi?ti.
2 gündür kar nedeni ile e?itime ara verilen Tokat'ta ta süre uzatyldy. Tokat Valili?i'nden bugün yapylan açyklamada, yaryn da okullaryn tatil oldu?u belirtildi. Olumsuz hava ?artlarynyn devam etmesi nedeniyle, il merkezi ve ilçelerde, ilk ve orta dereceli okullar tetil oldu. Yeni bir de?i?iklik olmamasy durumunda her iki kentte de e?itim-ö?retim 21 ?ubat per?embe günü ba?layaca

IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: beril,
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Kpss | türkü notaları İlkokumayazma