Yükleniyor...
Anasayfa
Anasayfa
Aktif Konular
Aktif Konular
Forum Üyelerini Göster
Üye Listesi
Takvim
Takvim
Forumu Ara
Arama
Yardım
Yardım
Okunmuş Mesaj
Özel Mesaj
Kayıt Ol
Kayıt Ol
Giriş
Giriş
Eğitim Haberleri
 İlkokuma Yazma Ögretimi Sitesi | Duyurular Eğitim Haberleri | Eğitim Haberleri
Mesaj icon Konu: REMZİ KAYA DAN AÇIKLAMA Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
mehmetaydemirim
Moderatör
Moderatör
Simge
MEHMET AYDEMYR

Aktiflik
Seviye
Deneyim

Gönderilenler: 1009

Aldigi Alkis: 755
%74
Alıntı mehmetaydemirim Cevaplabullet Konu: REMZİ KAYA DAN AÇIKLAMA
    Gönderim Zamanı: 13-Subat-2008 Saat 18:35
2008'de kaç ö?retmen alynacak?
Milli E?itim Bakanly?y personel genel müdürü Remzi Kaya Samanyolu Haber Televizyonu’nda Cafer Tayyar Kala’ya önemli açyklamalarda bulundu.

Haber Ankara programyna konuk olan Kaya, ö?retmen alymlaryyla ilgili önemli açyklamalar yapty.

2008’DE 30 BYN Ö?RETMEN ALINACAK…

2008 yylyndaki alym 2 ayry dönemde gerçekle?ecek. ?ubat döneminde 31 bran?ta 4786 ö?retmen alynacak. A?ustos ayyndaki ikinci atamada ise 25 bin ö?retmen alynacak. Toplam 30 bin ö?retmenin 10 bininin sözle?meli ö?retmen olmasy bekleniyor.

?ubat ayy atamasynyn gecikti?i yönündeki ele?tirilere de açyklyk getiren Personel Genel Müdürü Remzi Kaya, gecikmenin yasal olarak 15 günlük ilan süresinden kaynaklandy?yny açyklady.

Bakanlyk ?ubat ayynda alynacak ö?retmenler için 4786 kadro ilan etti. Bunun dy?ynda 2500 sözle?meli ö?retmende kadrolu oluyor. Kadro alacak olan 2500 sözle?meli ö?retmenin yerine yenileri alynacak. Bu durumda ?ubat ayynda 7000 ö?retmen alynmy? olacak.

KURUMLARARASI GEÇY?LERE MÜSAADE YOK.

Milli E?itim Bakanly?y Personel Genel Müdürü ?ubat ayyndaki atamadaki kysytly sayydan dolayy kurumlar arasy geçi?e sycak bakmady?yny ve buna müsaade etmeyeceklerini söyledi. Remzi Kaya, A?ustos ayynda yapylacak olan 25 bin ki?ilik alym syrasynda ise kurumlar arasy geçi?lere müsaade edeceklerini

BA?VURULAR ARTIK SADECE T.C KYMLYK NUMARASIYLA YAPILACAK.

Remzi Kaya A?ustos ayyndan itibaren adaylardan hiçbir belge istemeyeceklerini ve adaylaryn ba?vurularyny sadece kimlik numaralaryyla yapacaklaryny anlatty.

YLAHYYAT FAKÜLTESY MEZUNLARINA AYRICALIK YAPILIYOR MU?

Pro?ramda Personel Genel Müdürü Kaya’ya, Ylahiyat Fakültesi mezunlaryna ayrycalyk tanyndy?y yönündeki ele?tirilerde hatyrlatyldy. Ele?tirilere katylmayan Remzi Kaya ?ubat ayynda alynacak 4786 ö?retmenden sadece 205’inin ilahiyat fakültesi mezunu oldu?unu söyledi. Çok iyi i?leyen bir veri tabanlary oldu?una dikkat çeken Kaya, bütün alymlar ihtiyaç dahilinde yapylyyor dedi.

ADAYLAR DYKKAT!

Tayin ve atamalar konusunda istismarcylaryn olabilece?ine dikkat çeken Kaya, sistemin ?effaf oldu?unu ve ba?vurularda hiçbir ücretin alynmady?yny söyledi.

CAFER TAYYAR KALA/ANK.YST.?EFY

Düzenleyen emelgenc61 - 13-Temmuz-2008 Saat 00:51
IP  Tesekkur Et
Tesekkür edenler: EMYNE,
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma