Ben sitemizi çocu?um için ara?tyrmalar yaparken buldum berke o zaman anasynyfyndaydy ve bir sonraki senesi için önce kendimi geli?tirdim bu site ile ?imdi birinci synyfta ve geçen yyldan beri Sinan hocamyn sayesinde ö?rendi pek çok ?eyi.Te?ekkürler tekrar Sinan ö?retmenimize
Köyde çaly?yrken merkezde olan okullardan aldy?ym birinci synyflarla ilgili bir kaynakta , sitenin adresi yazyyordu ve çaly?ma çok ho?uma gitti?i için bende üye oldum. Ve o gün bugündür burdayyz ve güzel arkada?lyklar edindik.Ayryca Sinan Hocama da çok te?ekkürler ve eme?i geçen herkese...
Geçen sene 1.synyflar için döküman ararken ?ans eseri siteyle tany?tym ve çok memnun kaldym.Bütün payla?ymlar için ba?ta Sinan Hocama ve di?er arkada?lara çok te?ekkürler...Ve ayryca çok güzel arkada?lyklar edindik...Türkiye nin dört bir yanyndan payla?ym içndeyiz...Ne mutlu bize ki böyle güzel bir sitemiz var.....
bende geçen yyl birinci synyf okuturken ?ans eseri tany?tym.... çok güzel bir site... en önemlisi de türkiyenin her yerinden dostlarym oldu...kocaman bir aile olduk... sitenin içeri?i , payla?ymlary ve ya?anan dostluklary harika.... en ba?ta yöneticimize , moderatörlerimize ve di?er ö?retmen arkada?lara herkese çok te?ekkürler... iyiki varsynyz ...iyi ki böyle bir sitemiz var....
Yüksek lisans tezimde kullanmak üzere materyal ara?tyryrken yöneticimiz i?ime yarayacak bir site açaca?yny söylemi?ti. Site açylynca bir dönem yöneticimiz zorunlu olarak yokken tezim için toplady?ym materyalleri de siteye vermeye ba?ladym. O zamanlar tek üye olarak sitede dolanyrken acaba forum sayfasynda siteye giren üye isimlerinin dolup ta?ty?yny görecek miyim diyordum. Gün geldi ne güzel ki dolup ta?ty?yny da gördüm. Yeterince materyal sa?layamasam da sitenin geli?mesini görmek beni çok mutlu ediyor. Umarym hem moderatörlerimizin hem de üyelerimizin destekleri daha da artar. Sitenin birinci synyflaryn yany syra di?er synyf seviyelerinde de tercih edilen sitelerden biri olmasy dileklerimle... Benden de fedakar yöneticimize, moderatörlerimize ve üyelerimize sonsuz te?ekkürler...
Bende siteye de?erli Sinan Hocam'y tanydyktan sonra üye oldum.Bu kadar de?i?ik konuyu,bu kadar e?itici bilgiyi ve bu kadar e?lenceli, bilgi da?arcygymyza katkyda bulunan konulary payla?tygynyz için bu sitede eme?i geçen herkese ne kadar te?ekkür etsem azdyr.
Ve ?unu da belirtmeliyim ki; Sinan Hocam gibi ba?aryly ö?retmenlerle ayny okulda çaly?maktan ve ayny ortamy payla?maktan dolayy mutluyum ve gurur duyuyorum..
Ba?arylarynyzyn devamyny diler,eme?i geçen herkese sevgiler...
ben de geçen sene tany?tym.sayyn uzun yüzünden eve bilgisayar almak zorunda kaldym.nefis dökümanlar hazyrlayanlaryn ellerine sa?lyk.yava? yava? bilgisayar kullanmasyny ö?rendim.fethiye den selamlar.
geçenlerde müfetti?ler rehberli?e gelmi?lerdi..kaynak site listeme bakarken hocam sinanuzun.com u da ekle dediler..hatta kendi ekledi sa?olsun..iyiiki de eklemi?
sitemizle forumu ba?latan arkada?ymyz sayesinde tany?tym.2 senedir 1. synyf okutuyorum(birle?tirilmi? synyf oldu?u için) ve sinan hocamyn sitesinden çok yararlandym, yararlanmaya da devam edece?im
Geçen sene 1. synyfy okutuyordum.Döküman ararken ?ans eseri bu siteyle kar?yla?tym. Bu sene de geçen sene oldu?u gibi çok faydalanyyorum. Tüm ö?retmenlerimize payla?ymlaryndan dolayy te?ekkür ediyorum.
bir sitede dökümanlarynyzy görerek girdim. eme?inize sa?lyk. sizleride sitemde görmek isterim. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma