Konu: Bakmadığımı Sandığın Zaman.... Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2008 Saat 23:01
BAKMADIĞIMI SANDIĞIN ZAMAN (Bir çocuk tarafından yazılmış)
Benim bakmady?ymy sandy?yn zaman, ilk yapty?ym resmimi buzdolabynyn kapysyna asty?yny gördüm ve hemen bir ba?ka resim yapmak istedim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, sokaktaki bir kediyi besledi?ini gördüm ve hayvanlara kar?y nazik olmanyn iyi bir ?ey oldu?unu ö?rendim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, benim için en çok sevdi?im keki yapty?yny gördüm ve küçük ?eylerin ya?amdaki özel ?eyler olabilece?ini ö?rendim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, yemek yapty?yny ve hasta olan bir arkada?yna götürdü?ünü gördüm ve hepimizin birbirimize bakmamyz gerekti?ini ö?rendim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, zamanyny ve parany, hiçbir ?eyi olmayan insanlara verdi?ini gördüm ve bir ?eylere sahip olanlaryn, hiçbir ?eyi olmayanlara vermeleri gerekti?ini ö?rendim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, evimizi ve içindeki herkesi gözetti?ini, özen gösterdi?ini gördüm ve bize verilenlere bakmamyz gerekti?ini ö?rendim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, iyi hissetmedi?in zamanlarda bile sorumluluklaryny yerine getirdi?ini gördüm ve büyüdü?üm zaman sorumlu olmam gerekti?ini ö?rendim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, gözlerinden ya?lar akty?yny gördüm ve bazen olaylaryn incitti?ini, ama a?lamanyn yanly? olmady?yny ö?rendim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, umursady?yny gördüm ve olabilece?im her ?ey olmayy istedim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, büyüdü?üm zaman iyi ve üretici bir insan olmak için bilmeye gereksinim duydu?um ya?amyn derslerinin ço?unu ö?rendim.
Bakmady?ymy sandy?yn zaman, sana baktym ve "bakmady?ymy sandy?yn zaman gördü?üm her ?ey için te?ekkür ederim" demek istedim.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma