Konu: Sadece Şalpazarı mı bu kadr soğuk yoksa heryer mi? Gönderim Zamanı: 15-Ocak-2008 Saat 16:07
Arkada?lar Sadece ?alpazary my bu kadar so?uk yoksa her yer mi. Bu sene Yakty?ym sobanyn ystmady?yny dü?ündü?üm zamanlar oluyor hatta bazen acaba soba söndümü diye sobaya bakmak zorunda kalyyorum. Yukarydaki fotoyu bile çekilirken çok ü?üdük. Küresel ü?üme ya?yyoruz sanyrym.
Bayburt'ta çok so?uk anlatamam. Resim çok ho? çykmy? hocam. Hele arka plan kartpostal gibi. Sizin nasyl çykmy? oldu?unuzu söylemeye gerek bile yok herhalde.
hocam ben a?ryda görev yapyyorum.dün -30 dereceydi.synyflarymyzda kaloriferler yanmyyor.ben ve miniklerim donuyoruz..bu arada manzara gerçekten süper..
Maalesef bu so?uklar tüm Türkiye yi kapsyyor.Bizde donuyoruz.-25 dereceydi....Pazartesi töreni zor yaptyk.Titreyerekkk.Sinan Hocam resim çok ho?..Arka manzara müthi?...Bende de ayny kare var.Bende payla?mak istedim...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma