Test çaly?masy yaptyk....Matematikte tekrar çaly?malar...Ve beden e?itimi dy?ardaydykkk....Buz pateni yaptykkkk....Çocuklarymyn en büyük zevklerinden biri....Onlar kaydylar,ben resimlerini çektimmm...Ve bir hafta daha.....
H. Bilgisinde "Plansyz Y? yürür mü?", Türkçe dersinde "zyt anlamly kelimeler" konularyny i?ledik. ö?leden sonra beden e?itimi derslerinde oyun oynadyk.
"Sormaz ki bilsin, sorsa bilirdi...
Bilmez ki sorsun, bilse sorardı."
Hayat bilgisinde plansyz i? yürür mü? konusunu i?ledik.Türkçe son parçamyzyn dinleme ve anlama etkinliklerini yaptyk. Matematikte problemler yaptyk.Bili?im tek. ?iir yazdylar ve kaydetmeyi ö?rendiler.Son ders problem çözdük.
hayat bilgisi dersinde de?erlendirme amaçly test sorulary çözdük. türkçe dersinde ise dikte ve yazym kurallary tekrary ile test sorulary çözdük. Resim dersinde ise karne gününü resmettiler.
Matematik konularyny yeti?tirmek üzere 3 ders matematik çaly?tyk; okulu gezdik ve gösterdi?im nesneler 1 kg gelir mi gelmez mi oyunu oynadyk. Eylül ve Di? Dostlary metninin etkinliklerini çaly?tyk... Karagöz evini aryyor konusunu ve yön bulmaya çaly?tyk pusula ile kuzeyi bulduk, bahçede do?u ve baty yönünü belirledik... Hayat bilgisinden 4 hafta geriyiz onu da 2. dönem yeti?tirmeye çaly?aca?yz. Güzel bir gündü fakat çok yorucuydu...
Hayat bilgisinde bir günlük planymyz etkinli?i yaptyk.Türkçe dersinde okuma parçamyzy anlama etkinliklerini ve kelime çaly?malaryny yaptyk.Matematikte problemler çözdük.
Yo?un ve yorucu bir dönemi hayyrlysyyla nihayetledik....Evet arkada?lar dinlenmeyi hakettik...Enerji toplayabilmemiz için bol bol e?lenelim.11 ?ubat tarihinde görü?mek dile?iyle,herkese iyi tatiller diliyorummm....
Yeni dönemimiz hepimize hayyrly olsun....Yn?allah bu dönemide 1.dönem gibi mutlu bir biçimde bitiririz...Hep birlikte...
Bugün genel tekrar yaptyk...Hyzly bir ?ekilde ba?ladyk.Tatil ile ilgili anlatym ve yazym çaly?masy yaptyk.Matematikte tekrar yaptyk...Bilgisayarda yazy yazdyk..Ve 2. döneme hayyrlysyyla ba?ladyk....
Öncelikle ikinci dönemimiz hayyrly u?urlu olsun. Hayat bilgisi sa?ly?ymyzy korumak konusu , Türkçe Tekerlekler metni ve matematikten uzunluk ölçüleri konusunu i?ledik.
Hayat bilgisinde "Onlarda Çocuktu" konusunu i?ledik.Türkçe okuma parçamyzyn anlama çaly?malryny yaptyk.Matematikte çarpma ile ilgili problemler çözdük.Son ders beden e?itimi oyun oynadyk...
ARKADA?LAR 2. DÖNEM HERKESE BA?ARI VE HUZUR GETIRSIN... BUGUN
TUM DERSLERI TEKRAR EDEREK BA?LASDIK DERSLERE DUN O?RENCILERIMIZ OLMADI?PINDAN PEK BYR?EY YAPAMADIK.AMA GORDUM KU GERYLEME YOK AKSINE GAYET IYI DONDULER GIBI GELDI BANA...
Hayat Bilgisinde "Onlarda Çocuktu" konusu ile ilgili etkinlik yaptyk.Anne ve babalarynyn çocukluklaryny ö?rendiler ve anlattylar.Benimle ilgili soru sordular.Çocukluk resimlerimize baktylar.Bu konudan çok ho?landylar.Türkçe dersinde yeni kelime ö?renme çaly?masy yaptyk.Matematikte çarpma ile ilgili problemler çözdük.Son ders rehberlik ve "Sa?lyk Yçin" etkinli?ini yaptyk...
Merhaba arkada?lar ben de bundn sonra bir aksilik olazsa zümrenizim. Formda çaly?ma ve dü?üncelerimizi payla?mak dile?iyle... Her yeni gününüz önceki günlerinizi aratmayacak ?ekilde olsun....
Merhaba arkada?lar, 2. döneme fyrtyna gibi ba?ladyk, ö?renci merkezli ve kyyaslama olmayan e?itim - ö?retim çabalarym sayesinde güzel dönütler elde ettim. Hayat Bilgisinden do?al afetler konusunu i?ledik; sa?lam ve dayanykly konutlar hakkynda oldukça iyi edinimler kazandylar, erezyona kar?y nasyl mücadele edeceklerini kavradylar. Türkçe'den ilkyardymla ilgili metini çaly?yyoruz; ifade becerilerinin gayet iyile?ti?ini farkettim. Matematik onlar için sykyldyklary ve morallerinin bozuldu?u bir ders olmaktan çykty, yakyn onluklaryna yuvarlamalayy ve bunu kullanarak zihinden i?lem yapmayy ö?reniyoruz. Bugünlerde oynamaya, ders içerisinde alky?lamaya, ka?ytlara çizip yazmaya çok meraklylar tatil sonrasy okula yeniden ba?lama heyecany olsa gerek...
Hayat Bilgisinde "Kurallar Her Yerde" konusu, matematik dersinde "toplama i?leminde sonucu tahmin etme", Türkçe dersinde ise "e? ve zyt anlamly kelimeler" konularyny i?ledik.
Hayat Bilgisi Be? Duyu, Türkçe'den yanly? yazylmy? kelimeleri imla kylavuzunu kullanarak düzelterek yeniden yazma, ayryca özel-cins isimlerle ilgili etkinlikler yaptyk. Matematikten kilogram konusu ile ilgili etkinlikler yaptyk. Ayryca onluk bozarak çykartma ile ilgili sunu izledik.
4 günlük tatil çocuklarymla vakit geçirme açysyndan harika oldu ama gerçekten bir i?im oldu?una da çok seviniriyorum , çünkü aly?kyn oldu?um için haliyle evde sykyldym. Bugün çok mutluydum . Bizde bol bol tekrar yaptyk ama sanyrym matematik dersinde paralarymyz konusunu anlamakta zorlanyyorlar.
Hayat bilgisinde topluma hizmet vermi? ünlü ki?ilerin hayatlaryny, okulumuzun kütüphanesinden ara?tyrdyk .Çok ii oldu...Ylgilerini çekti.Ki?iler hakkynda birçok fikir edindiler.Türkçe dersinde okuma ve anlama çaly?masy yaptyk.Matematikte problemler çözdük.Yçimiz dy?ymyz problem oldu.Ama bu konuda çok iiler...Son ders kar ile ilgili resim çaly?masy yaptyk...Ve bir gün daha.....
H. Bilgisi Dersinde "Tek Ba?yna Zor, Birlikte Kolay" konusu, Matematik dersinde "Zihinden Çykarma Y?lemi" Türkçe dersinde de okuma anlama çaly?malary yaptyk.
MATEMATYK DERSYNDE BÖLMEYE KADAR TOPLAMA ÇIKARMA VE ÇARPMA YLE ETKYNLYKLERY TAMAMLAMAYA ÇALI?TIK. tÜRKÇE DERSYNDE YSE YLKYARDIM OYUNU ADLI METYNYN ANLAMA ÇALI?MALARINI YAPTIK. RSYM DERSYNDE YSE MANDALA ÇALI?MASI YAPTIK.
bende cuma ö?renci bekledim ama 1 m olan yerde ö?renci nereden gelecek.olsun karlar erimeye ba?lady pazartesi ba?lyyorum.ama bir fazlalykla yeni ö?rencilerimde geliyor.okuma yazma kursuna ba?lyyorum pazartesi.artyk hayyrlysy olsun.
bugun bolmeye giri?i yaptyk ve 3 saat sürdü çocuklar çok sevdiler. synyf panolaryny düzenledyk türkçe metnini payla?tyrarak sesli okuma çaly?masy yaptyk. bahçeye beden e?itimi dersine çyktyk. gün bitti
Bugün hayat bilgisinde onlarda çocuktu konusunu i?ledik. Türkçe dersinde varlyklaryn özelliklerini bildiren kelimeler yani syfatlar hakkynda bu hafta çaly?my?tyk ve bununla ilgili 3. synyflardan aldy?ym bir test çaly?masyny çözdük. Çözebildiler ve tabiki ben çok mutlu oldum.Matematikten de zaman ölçüleri ile ilgili tahtaya bol bol saat resmi yaptylar.Müzik dersinde de ö?retti?im güzel türkülerimizin tekrarry ile bitirdik.
matematik dersinde 2 ders bölme üzerinde durduk. resim dersinde ise ky? mandalysy çaly?masyny yaptyk. Türkçe dersinde etkinlik ka?ytlaryny yaptyk 2 ders 1 ders te de yyne panolarla ilgili çaly?tyk.Hava so?uk oldu?undan dy?ary çykamadyk beden dersinde:)
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma