Konu: EN ÇOK HANGİ SINIFI OKUTMAK İSTERDİNİZ(ANKET) Gönderim Zamanı: 18-Ocak-2008 Saat 17:26
ARKADA?LAR ?YMDY OKUTTU?UNUZ SINIFTANDA ÇOK MEMNUN OLABYLYRSYNYZ AMA SYZDEN EN ÇOK HANGY SINIFI OKUTMAK YSTERSENYZ DESELER NE CEVAP VERYRDYNYZ.ANKETE KATILARAK CEVAP VEREBYLYRSYNYZ.ANKETTE Y?ARETLEME YAPMAYI UNUTMAYINIZ ARKADA?LAR.
1 synyflary okutmak isterdim. çünkü onlaryn okulda ilk tany?ty?y, gördü?ü ve sevdi?i ö?retmen oldu?unuzdan dolayy sizden aldy?y e?itimle ilerde sizden olan size ait davrany?lar gösterir. buda ö?retmen için büyük bir kazançtyr.
2 senedir 1. synyf okutuyorum.Tayin istersem yine birinci synyf olacak sanyrym.:) 1-2-3. synyflary okuttum 4 ve 5 kaldy. 4 ve 5 de Konular daha zevkli gibi .Ama eminimki birinci synyfdaki heycanyny vermeyecektir.
---
http://www.hmofluogluio.k12.tr -okulum
www.erkanerbas.com - kişisel sayfam
1.synyflary okutuyorum onlar öylesine saf ve temizler ki hepsini canymda can olarak görüyorum..ve çok seviyorum..onlardan ayrylacak olmanyn verdi?i acy ise beni çok üzüyor
1.synyf okutuyorum. Bundan sonra da 1. synyf okutmak isterim. Çocuklaryn okumaya geçmesi, kar?ynyzda kitap okumasy o kadar güzel ki. Dü?ünün bi, birkaç ay önce sadece resimlerine bakabiliyorken kar?ynyzda size hikaye okuyan minikleri. Ynsan o kadar gururlanyyor ki...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma