Hayat Bilgisinde yeni temada ö?rendiklerimizi tekrar yaptyk.Türkçe dersinde bayram karty hazyrladyk ve içine yazy yazdyk.Bayram ile ilgili dü?üncelerimizi açykladyk.Son ders bayramla?tyk,ö?rencilerime hediyelerini ve bayram çikolatalaryny da?yttym.Çok mutlu oldular.Dü?üncelerini açykladylar."Bayram oldu?u için çok mutluyuz ama sizden ayry kalaca?ymyz için üzgünüz." dediler.Çocuklarymy çooookkk seviyorummm ve onlarla mutlu oluyorummmm....
Hayat Bilgisinde yön kavramlary üzerinde durduk.Türkçe dersinde bayramda yaptyklarymyzy anlattyk ve dikte çaly?masy yaptyk.Matematik dersinde çykarma i?lemleri yaptyk.Bilgisayar dersinde yazy yazdylar.Son ders ?arky söyledik...
H. Bilgisinde "organlarymyz"konusu ile ilgili sunu izledeik. Mat. dersinde iki i?lemli problemler kurma çaly?malary yaptik. Türkçe dersinde "kedi"metnini i?ledik.
Hayat bilgisi geçmi? konularla ilgili tekrar çaly?masy yaptyk. Türkçe metin okuduk ve sorulary cevaplandyrdyk ve Matematikten artyk bölme i?lemine geçtim ve uzunca bir zamanda kalaca?ym gibi.Resim ve Beden E?itimi yapyp bitirdik.
hayat bilgisi dersinde bayram izlenimlerinizi yazma ödevimiz vardy onlary okuduk.matematik dersinde bütün,yarym,çeyrek yani kesirlere ba?ladyk.Türkçe dersine ise anadolu'm metninin etkinliklerini bitirdik.
hayat bilgisi dersinde Do?al Afetler konusunu i?ledik. Türkçe dersinde sa?lyk ve çevre temasyna giri? yaptyk. Bili?im dersinde ise depolama birimleri hakkynda bilgi yazdyk.
Hayat Bilgisinde yönlerle ilgili etkinlikler yaptyk.Okul bahçesinde yön bulma çaly?malary yaptyk.Türkçe dersinde anlama etkinlikleri ve kelime anlam çaly?malary yaptyk.Matemetikte onluk bozarak çykarma i?lemleri ile ilgili aly?tyrmalar yaptyk.Hikaye kitaby okuduk ve son ders beden e?itimi...Synyf içi oyun oynadyk...
Matematik dersinde uzunluk ölçülerine giri? yaptyk.Metreyi daha önceden vermi?tim bugunde tanymlaryny ve cm yi verdim çok güzel aly?tyrmalar ve problemle çözdük Beden dersinde çalyp matemati?e katynca 3 derste uzunluk ölçüleri bitti. Türkçe dersinde ise sa?ly?ymyzy koruyalym parçasynyn etkinliklerine devam ettik. SOn derste çok güzel bir slyt izlettim bayyldykkkkkkkk Türkçe etkinliklerine ekleyece?im .zlerseniz be?enece?inizi umuyorum...
Merhaba arkada?lar dun yazamadym ama bugun sizinle payla?mak istedim. Hayat bilgisi dersinde bo?luk doldurmaly etkinlik yaptyk. Türkçe dersinde dikte olarak metin yazyp teset sorularyny cevapladyk. Müzik dersinde dün bütün synyfyn yarysy Melodika ddiye bir alet almy?tyk onunla Elin parmaklary adly ?arkyyy notlary yle çaly?tyk ama 2 dersymyzy aldy:) Resim dersinde ise yeni yyla hazyrlyk bir resim verdim onu boyadyk. Son derstede Bir metin okuduk, onunla ilgili 5N 1K çaly?masy yaptyk
Hayat Bilgisinde ileti?im konusu ile ilgili sunularymyzy seyrettik ve konu ile ilgili etkinlikler yaptyk.Türkçe dersinde yeni yyl kartlarymyzyn kutlama mesajlaryny yazdyk.Matematikte ikili i?lemlerle ilgili problemler çözdük.Bili?im Tek. dersinde ?iir yazdyk ve yazycydan çykartmayy ö?rendik.Son ders müzik ve yeni yyl ?arkysy söyledik...Hyzly bir gündü...VE YILIN SON GÜNÜ... Herkese sa?lykly, mutlu ve ba?ary dolu bir yyl dile?iyle....
Yylyn son günü Hayat Bilgisi dersinde organlar ve sa?ly?ymyzy korumak için yapmamyz gerekenleri i?ledik.Ylgili slaytlary izledik. Türkçe dersinde ise yeni yyl ile ilgili ?iir yazdyk. Sonra da yeni yyla girerken takmak için maskeleri boyadyk. Resim dersinde ise organlarymyzyn resmini çizdik. YYY YILLAR DYLE?Y YLE AYRILDIK...
Bugün yeni yyl hediyesi olarak müfetti?lerimiz tefti?e gelerek süpriz yaptylar.Çok hyzly bir gündü...Ama benim tefti?im yaryn...Yn?allah hayyrlysy ile geçer...
Yo?un bir gündü.Do?al afetler konusunu i?ledik.Türkçe dersinde "Sa?lykly Besleniyorum" okuma parçasyny okuduk.Matematikte çykarma i?leminde verilmeyenlerle ilgili çaly?malar yaptyk.Son ders yeni yyl ile ilgili resim çaly?malary yaptyk.Ve yarynnnnnn hayyrlysy....
Hayat Bilgisinde do?al afetler konusunu i?ledik. Matematik dersinde gün,hafta, ay,yyl,mevsimler konusunu i?ledik. Bununla ilgili etkinlikler yaptyk. Türkçe dersinde ise 3. tema sonundaki dinleme etkinli?i çaly?malaryny yaptyk. Bu arada herkese sa?lyk, ba?ary ve mutluluk bir yyl dilerim.
Ylk ders hayat bilgisinde depremleri i?ledik.2.ders müfetti?imiz Osman DALKIRAN Hocamyz tefti?e geldi.Tefti?imiz çoookkk iyi geçti.Müfetti?imiz, arkada?lar gerçekten çok iyiydi.Ke?ke herkes böyle olabilse...Te?ekkür ediyorum...Çocuklarym içinde çok güzel bir gün oldu. Türkçe dersinde okuma ve anlatym çaly?malary yaptyk.Matematikte ö?renciler kendileri problem kurdular ve çözdüler.Yazym çaly?masy yaptyk.Ve güzel bir gün müthi? bir kar ya?y?yyla bitti...GÜNÜN ANISI...
GEÇMY? OLSUN CANIM.DARISI TÜM ARKDA?LARIN BA?INA...
Bugün Matematik dersinde 20 soruluk bir test yaptym. 1 ki?i 1 aldy. 2.derste en yakyn onlu?a yuvarlama konusunu i?ledik. Türkçe dersinde ise a?aç türküsünü dinleyip söyledik. etkinliklere giri? yaptyk. ?iiri synyfça birkaç kez sesli okuduk.
Hayat Bilgisinde test çaly?masy yaptyk.Türkçe de etkinliklerimize devam ettik.Matematikte çykarma i?lemleri;eksilen,çykan,fark çaly?malary yaptyk.Ve günün nasyl geçti?ini anlamadan bir haftayy daha bitirdik...
hayat bilgisinde o da çocuktu konusunu i?ledik 2.derstede mesleklere göz atyp etkinlikleri yaptyk. Türkçe dersinde Yeni konuya giri? yaptyk. Hikaye yazdyk. CD den dilbilgisi tekrary yaptyk 2 ders ve gün bitti.
Arkada?lar biz okulca bu seneye çok hyzly bir giri? yaptyk...Geçen hafta müfetti?ler vardy.Bu haftada açyly?y "Beyaz Bayrak Projesi" kapsamyyla Miili E?itim camiasyyla yaptyk.Ve çok hyzly,hareketli bir gündü.Okulumuz kontrolden geçti...Ve sonuç olumluydu...Yn?allah...
Bugün Türkçe ve matematik derslerini yapabildik...Telafi yaryn...
Hayat Bilgisinden 1. tema sonuna nihayet ula?tyk, matematikten uzunluk ölçülerindeyiz, türkçe dersinde beslenme ile ilgili bilgilendirici metni çaly?yyoruz... Beden E?itiminden badem oyununu oynadyk, çocuklar çok be?endi; çar?amba günü de oynayaca?yz. Derslerimiz iyi gidiyor fakat 3 hafta geriyiz
Hayat Bilgisinde do?al afetlerle ilgili etkinlikler yaptyk.Türkçe dersinde okuma ve anlama çaly?malary yaptyk.Matematikte zaman ölçülerini i?ledik...Son ders beden e?itimi ve kelime bulma oyunu oynadyk...
Hayat Bilgisinde do?al afetlerle ilgili sunumlar izledik ve bulmaca çözdük.Türkçe dersinde okuma çaly?masy ve anlatym yaptyk.Matematikte zaman ölçülerine devam ettik.Son ders kulüp çaly?masy ve müzik ve folklor kulübü olarak " evlerinin önü boyaly direk "adly ?arkyyy ö?rettim.Yeni versiyonunu akylytv den ö?rencilere dinlettim.Çok ho?landylar...Süper söylemi?ler...
Bugün 4 saat Bil? teknoloji synyfyndaydyk...Ylk ders hayat bilgisinde organlarymyz ile ilgili sunu izledik ve etkinlikler yaptyk.Matematik dersinde saatler konusu ile ilgili güzel sunularymyzy izledik ve saatleri okuduk.Daha sonra synyfta saatlerle ilgili etkinlikler yaptyk.Son ders beden e?itimiydi ve artyk bugün so?u?a ra?men dy?ary çykyp bir güzel karlarda oynadyk...NE GÜZELDYR KARDA OYNAMAKKK...Tadyny doyasyya çykardykkk....
Haftanyn ilk günü... -20 derece so?ukla okula ba?ladyk ve bugün inanylmaz ?ekilde donduk.Töreni donmadan yaptyk.
Hayat bilgisinde sa?lykly beslenme konusuna devam ettik.Türkçe dersinde "A?aç Diyorki" ?iirinin anlama etkinliklerini yaptyk.Matematikte zaman konusuna devam...Son ders müzik ve ?arkylar söyledikkk...
emelcim biz kary daha göremedik malesef:( sizinkiler iyi e?lenmi?:)
Hayat Bilgisinde sanyrym biraz hyzly gittik ve 1.dönemin konulary bitti. Bugun ilk saat do?ru ve yanly? etkinli?i, 2. saat ise bo?luk doldurma etkinli?i yaptyk. Türkçe derisnde ise Eylül ve di? dostlary metnini okuduk.etkinliklerini yaptyk. Resim dersinde ise geometreik ?ekilere giri? olsun diye açyk ?akillerini çizdik.Çar?amba günü de benim etkinliklerle ?ekiller yapacaklar (Geometrik cisimler konusu altynda var).
Bugün 50 sorulu synav yaptyk. Ama istedi?im ba?aryyy elde edemiyorum.Okuma anlama boyutunda eksikligimiz var.Acaba bu sorunu nasyl a?aca?ym.Yardym ederseniz çooooooooook sevinirim.
"Yasettin" ö?retmenim moralinizi bozmayyn bahsetti?iniz synavy ben de uyguladym. Synav sorulary üst düzey okuyanlar için hazyrlandy?y için çocuklar zorlanyyor. Bir de 2 yanly? bir do?ruyu götürdü?ü için netler azalyyor. Siz de?erlendirmenizi do?ru cevaplara göre yeniden yapyn ve mümkünse synavy parça parça yapyn. Do?ru cevap sayysy yanly? cevap sayysyndan çok ve yaryyy geçiyorsa iyi demektir. Ben bu deneme synavy i?lerine kar?yyym fakat madem ki bu synavlar uygulanyyor biz de birkaç synav uyguluyoruz... Ö?rencilerimiz çok küçükler onlara yary? aty olarak görmek istemiyorum. Ö?renmeye istekliler ve heyacanlary varsa bu yeterlidir; rakamlara, net sayylaryna ba?lanmamak gerek...
Hayat Bilgisinde beslenme kurallaryna devam ettik ve sunularymyzy izledik.Türkçe dersinde kelime çaly?masy,matematikte saatler konusuna devam ettik.Yeni konulara geçemiyorum Synyfymyn yarysy hasta....Tekrar yapyyoruz...
Hayat bilgisinde 2 ders test sorulary çözdük. 1 ders geometrik ?ekileri katlayyp yapy?tyrma çaly?masy yaptyk. 2 ders <türkçe yazym kurallaryny tekrar mahiyetinde sorular çözdük. son ders melodika ile annem ?arkysynyn son notlaryny o?rendyk. Yarynda synyfça tiyatro ya gidece?iz..
Hayat bilgisinde yemekte görgü kurallaryny i?ledik ve uygulama yaptyk.Türkçe dersinde etkinlik çaly?malarymyzy yaptyk.Matematikte çarpma i?lemlerini tekrar ettik.Son ders hikaye kitaby okuduk....
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma