Evet Mardin arkada?lar çok güzel bir yer..Mistik bir havasy var.Evleri,camileri,kiliseler inanyn mimarisi çok güzel...De?i?ik güzel bir havasy var...Gümü? i?lemecili?i müthi?..Mardin'e gidipte gümü? takylar almadan dönmeyin...Harika...Ayryca o Mezepotamya topraklary...Daha ne diyeyim...Tarihi bir ?ehir...
atabary ... synyrdaki ?ehrimiz....karadenizin güzel ?ehirlerinden biri...çünkü hepsi birbirinden güzel... karadeniz çok güzel bir bölgemiz....di?er arkada?larymyz alynmasyn...türkiyemiz çok güzel ...ama bamba?ka bir güzel karadeniz bölgemiz...o zaman desem ki elazy?!!!!!!!!!!!!!
synyr da bir ?ehir...so?uk .... ?artlaryn a?yr olu?uyla gösteriliyor televizyonlarda...ama ben bilmiyorum ...bilen birisi varsa yazsyn arkada?lar merak ediyorum ...oraya giden gören varsa lütfen yazyn... sivas desem!!
bu arada hakkarinin baly,otlu peyniri var.oraya giderken ?ehire ula?ty?ynyzy anlamazsynyz,çünkü merkezine kadar hep tyrmanyrsynyz arabayla.her?ey çok pahaly,çorak,so?uk,tuhaf...............ya?amak lazym,anlatylmyyor.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma