Konu: bu hafata 3 harf birden veriyorum.. Gönderim Zamanı: 12-Aralik-2007 Saat 22:38
mrb arkadaslar buhafta 3 ses birden veriyorum..bu hafatya kadar en fazla bir haftada 2 ses vermi?tim fakat zümrece bu karari aldikk.. çünkü zümremdeki arkada?larim herflerde geride oldu?umuzu dü?ünüyor.. bu hafta ö, b, ü seslerini veriyorumm.Ö sesini daha önjeden hissettirmistim, o sesinden dolayy biliyorlardi.su an b sesindeyiz. Cuma günü de ü sesini verece?im, ü sesini de taniyorlar zaten..benm ö?retmenlikte ilk yylym ve synyf 45 ki?i kurdale uygulamasi yaptim.herkese kurdela taktym fakat renkleri farkly...45 ki?inin18 i iyi(kyrmyzy kurdela),13 tanesi orta(mavi kurdela)biraz daha çali?ma ile kyrmyzyya gecebilirler,ve geri kalany yani 14 ki?i de sari kurdela sahibi.. sarikurdelalylarin içinde harflari taniyip birle?tiremeyen,ve bazi harfleri taniyyp, bazilaryny tanymayanlar varr..nasil sizce ? sary kurdelalylara nasyl çaly?malar yapmalyyym?.. te?ekkür ediyorum..
Bulundu?unuz yere ve ö?rencilerin durumuna göre de?i?ir bu ilerde yada geride olma durumunuz.acele etmeye gerek yok,önemli olan ö?rencilerin olayy tam kavramalary.Hyzly olayym diye sonradan ba?ynyzy ta?lara vurmayyn.Tam kavramadan geçerlerse yary yyl tatilinde unutmalary kaçynylmaz.Yyi dü?ünün bence.
BENYM Ö?RENCYLERYM GEÇEN HAFTA OKUMA VE YAZMAYA GEÇTY.BENCE HECE ÇALI?MASI YAPILIRSA OKUMA VE YAZMAYA GEÇEMEYECEK Ö?RENCY YOK.EN YYY YÖNTEM ESKY SYSTEMDE OLDU?U GYBY HECE ÇALI?MASI
Düzenleyen mehmetergin - 22-Aralik-2007 Saat 00:42
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma