Konu: İletişim Adresimiz Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2006 Saat 00:38
Değerli öğretmen arkadaşlarım bir çok öğretmen arkadaşım soru sormak ve teşekkür etmek için msn adresinizi yazar mısınız diye soruyor. Teker, teker bu soruya cevap vermektense msn adresimi yazıyorum. Sayglarımla....
sinan ö?retmenim öncelikle te?ekkürler . ben ankarada iitme engelliler ö?retmeniyim. ö?rencilerimizin durumuna uygun materyal bulamyyoruz , sitenizden çok faydalandym. ayryca ö?rencileriniz çok ?anslylar. umarym iyi de?erlendirirler.
Ö?retmenler günü etkinli?inizden bugün haberim oldu.Benim synyfyda aranyzda görmek isterdim.Ama inanyn tüm kalbimle ve gönlümüzle sizinleyiz.Bu ince dü?üncenizden ötürü sizi kutluyor.te?ekkür ediyorum.Gerçi foto?raflary size nasyl yollayaca?ymy da bilmiyorum,henüz bilgisayary kullanmayy ö?reniyorum.Sizlerin ve tüm cefakar fedakar ö?retmenlerimin gününü kutluyor,Sevgi ve saygylarymy sunuyorum
hocam elinizde yeti?kinler için 1. kademe okuma yazma kursu planlary varsa payla?a bilirmisiniz. ben ilk defa verece?imde.elimde kaynak kitaplardan da yok. nasyl ö?retece?imi bilmiyorum.1 synyflara ö?retti?imiz gibimi acaba.
Sevgili Medine Yeti?kinler için Bire?im yöntemini kulanyn. Yani önce sesli harfleri, sonra sert süreklileri ve di?er harfleri ö?retin . ?uanki sistemden tamamen farkly bir yöntemdir bire?im yöntemi .
Sevgili Medine Yeti?kinler için Bire?im yöntemini kulanyn. Yani önce sesli harfleri, sonra sert süreklileri ve di?er harfleri ö?retin . ?uanki sistemden tamamen farkly bir yöntemdir bire?im yöntemi .
Sitenize bugün üye oldum.18 yıllık öğretmenim yeni sistemde ilk kez 1.sınıf okutacam.Çok heyecanlıyım doğrusu.Bi stajer gibi hissediyorum.Bu nedenle sitenizi günlük takip edecem.Yenilikler in gözümden kaçma ihtimaline karşı msn adresime gönderirseniz çok sevinirim saygılarımla.
Değerli sinan öğretmenim.Çalışmalarınızdaki özveriiden dolayı tebrik ediyorum.Sizden bilgi alışverişi almak istiyorum.Bu yıl itibariyle mesleğimde 4.yılım ve 4. kez 1.sınıfları okutacağım.Gönül 5. sınıfa kadar okutmak ister ama şartlar onu gösterdi.(Doğu Anadolu gerçeği)
İlk 1.sınıf deneyimimde L-T gibi sesleri öğretirken.Sizin gibi LLL-TTT şeklinde öğretiyordum ama Le-La gibi hecelerde öğrencilerin zorlandığını gördüm.Ben de Lı-Tı şeklinde öğrettim Bugüne kadar sorun olmadı bu konuda ki fikrinizi almak istedim.Sizin yöntemi uygularken metodunuz nasıl onu merak ediyorum.Öğrenci L ve E sesini Le şeklinde görünce hemen Le diyerek mi okuyor.Bu konuda fikrinizi bekliyorum.
sn öğretmenim , bu kadar yoğunlukta bide ben sizi yormak istemiyorum .fakat szi ve çalışmalrınız takdirle karşılıyorum kolaylılar ve başarıalr dilerim .iyi çalışmalar..
Sinan Uzun Hocama teşekkür ediyorum.Çalışmalarında başarılar diliyorum.
Güzel bir iş yaptığınızdan eminim.Biz eski öğretmenler birbirimizle paylaşmayı bilmezdik.Bilsek bile istemezdik.Diğerlerine üstünlük sağlamak için.Önünüzde uzun yıllar var çalışın,geleceğe ışık tutun genç öğretmenlerim.Mesleği yüceltin.çocuklar sizinle şekillensin.Ülke kalkınsın.İnsanlar mutlu yaşasın.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma