Moderatör olmak için Emel hocam ve diğer arkadaşlar gibi sadece karşılıksız sevgi ve paylaşım gerekli. Keşke Emel hocamın ve diğer arkadaşların haklarını ödeyebilsek. Sağolsunlar hepimiz bir paylaşımın derdindeyiz. Tek kazancımız sevgi ve verebilecek tek şeyimizde o . Saygılarımla...
Yaşarken alabileceğim en güzel hediye için sonsuz teşekkürler. Kıvanç UZUN Dünyaya gözlerini Açtı...
estağfurullah hocam ne demek hakkımızı ödeyememek..ben burda ve diğer sitelerde eğitim gönüllüsü olarak çalışıyorum..amacımız paylaşmak paylaşmayı öğretmek...sizinde dediğiniz gibi tek kazancımız sevgi ve verebilecek tek şeyimizde o ....ben teşekkür ediyorum..ne güzel türkiye nin dört bir yanından paylaşım içindeyiz ve birbirimizi tanıyoruz...ne mutlu bize.. benim sevdiğim sözle bitiriyorum hocam " paylaşmanın asaletini bencilliğin çirkinliğine değişmem"..
BENDE SİZLERE BU KONUDA SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM.YENİ SİSTEMDE İLK DEFA 1.OKUTUYORUM.SİTEDE ÖNERDKLEİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.İYENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI HEPİMİZE GÜZELLİKLER GETİRSİN.SEVGİLERİMLE
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma