Konu: BİLSEM Öğretmen Seçimi Tamamlandı Gönderim Zamanı: 16-Aralik-2007 Saat 22:54
Okul öncesi, ilkö?retim ve ortaö?retim ça?yndaki üstün yetenekli çocuk/ö?rencilerin bireysel yeteneklerinin farkynda olmalaryny ve kapasitelerini geli?tirerek en üst düzeyde kullanmalaryny sa?lamak amacyyla, 31/05/2006 tarih ve 26184 sayyly Resmi Gazetede yayynlanan Özel E?itim Hizmetleri Yönetmeli?i do?rultusunda ülke genelinde Bilim ve Sanat Merkezleri (BYLSEM) açylmakta olup halen otuz dokuz ilde kyrk üç bilim ve sanat merkezi faaliyette bulunmaktadyr. Çaly?an ö?retmenler arasyndan, BYLSEM'e ö?retmen seçilecek olup, detaylar için http://www.memurlar.net/haber/96253/
Bilim ve Sanat Merkezlerine ba?vurularyny yapmy? olanlar;
Eksik evraklary olanlaryn isimleri okullaryna bildirilmi?tir. Eksik evraklary getirme tarihi 31 Ocak 2008 gününe kadardyr. !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen den Özel E?itim Hizmetleri bölümüne girerek bilsem ba?vurulary ba?ly?ynda ?ifrenizi girerek, Yl Milli E?itim tarafyndan ba?vurunuzun onaylanyp onaylanmady?yny görebilirsiniz.
Bilim ve Sanat Merkezleri ö?retmen ba?vurularyda onay süreci 2 a?amaly olarak gerçekle?mektedir.
1-Yl Milli E?itim Müdürlü?ünün Onayy (01 ?ubat 2008 son gün)
2-Bakanlyk Onayy (08 ?ubat 2008 son gün)
Ba?vurularyn onay i?lemi bittikten sonra genelgede belirtilen hükümler do?rultusunda e?itime alynacak ö?retmenlerin e?itiminin zaman ve yeri gibi her türlü bilgiler, Genel Müdürlü?ümüz internet sayfasynda yayynlanacaktyr.
Bilsem ba?vurulary il milli e?itim müdürlükleri ve milli e?itim bakanly?y tarafyndan onaylandy. Puan üstünlü?üne göre verilecek listeler, meb'in özel e?itim bölümü sayfasyndan ilan edilecektir. Ba?vuran arkada?laryn bilgisine sunarym...
Bilim ve Sanat Merkezlerine Ö?retmen Seçimleri Tamamlandy
E?itime katylacaklara ait liste, !.DİKKAT.! Linki görebilmek için GİRİŞ Yapın yada ÜYE OLUNUZ.Lütfen adresinde Haber ve Duyurular bölümünde yer almaktadyr. Bilginize...
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma